Over mij

Mijn naam is Duangduan Vos-Puttajum en mijn roepnaam is Duan, dat betekent Maan in het Thais. Ik ben in 1973 in Bangkok, Thailand geboren en in 2002, na het ontmoeten van mijn man Robin naar Nederland verhuisd. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Naast mijn baan als masseur doe ik ook graag in mijn vrije tijd: sporten, koken, zwemmen en reizen. Sabai Thaise Massage bestaat al vanaf 2003 en ik heb veel ervaring met het geven van massages in mijn praktijk. Ik heb de originele Traditionele Thaise massage opleiding bij Wat Pho in Bangkok gedaan. Wat Pho is de bekendste massage school van Thailand.
In 2003 heb ik de cursus Thaise Voetmassage en Advanced Thaise Massage afgerond om mezelf meer te specialiseren in specifieke klachten. Verder heb ik nog wat andere massage cursussen gedaan zoals Esalen massage en sinds kort heb ik mijn diploma Deep Tissue / Sportmassage en Thaise tafel massage behaald bij ITM internationaal massage school in Chang Mai. Al mijn massages werken erg goed voor spannings en andere klachten zoals; rugklachten, schouderklachten, nek- en hoofdpijn, ...enz. .
In sommige opleidingen voor Traditionele Thaise massage leer je manueel manipuleren, maar bij ons wordt er niet "gekraakt", dus dat maakt deze behandeling bij Sabai Thaise Massage veilig. U kunt bij mij ook terecht voor Zwangerschaps massage, klik op de pagina Massages voor meer info.